lördag 10 maj 2008

You left me crying on the floor. What have I ever done to you?


Disco igår, lite udda jag vet men helt ok.
Först var det skola (JAVIIIISST!) och mitt muntliga engelska nationella provs-helvete gick bra! Jag fick VG+, och jag som trodde att jag inte skulle våga snacka men nejdå! Mr J.S och Mr A.G ska ju självklart ha lite cred eftersom de gjorde att jag inte var så nervös, tackar tackar. Mitt enda "misstag" var väl att jag sa "bitch". Fast jag tycker ju att det var i rätt sammanhang, "I think that Barbie is a bitch, she's just a blond, stupid bimbo". Men jadå! Efter allt sånt gulligt så var det spanska och ännu en gång var jag nervös för att min lärare hade sagt att vi skulle svara på frågor, fast på spanska. Och jag vet att jag har läst spanska i tre år men vi HAR INTE fått lära oss hur man snackar spanska än. Men tack vare Ms D.K (I love you) så hade det blivit ändrat så att vi nu istället skulle göra dialoger på spanska som vi ska framföra på onsdag. Tackar tackar, det var mycket lättare också!
Efter spanska i det fina vädret (vi fick sitta utomhus) så stack jag o Ms E.L till stan, jag hade klipptid och efter att jag klippt mig (en frisyr som folk säger passar mig men jag är själv inte så säker...) så följde jag men Ms E.L till bibblan och sen träffade jag Mr A.G, Ms E.L stack hem och jag och Chilla-mannen letade present på stan. Det blev en skiva på Folk å Rock och man fick ta (gratis) affischer på Folk Å Rock om man ville. Man såg inte vad det var men jag såg något som var taget i England och tänkte att det blir säkert bra. Mr A.G tog en där man såg en liten bit av en tjej på. När vi på väg ner till bussen rullade upp våra affischer stod det klart att jag var vinnaren i och med att jag hade en med Kurt Cobain på och han fick en med PussyCatDolls. Haha, fan vad jag garvade åt hans min!
Sen bar det hem, ringa Ms A.A.M och sen upp till discot för småbarnen. Om den kvällen kan jag bara säga att jag har vänner och tackar Gud för att Ms A.A.M finns. Jesus Carola och Hulken Carola!
Tack allihopa för kvällen!

Idag såg jag, Ms M.N och Ms A.N på dansuppvisning med Ms E.L, Ms D.K och Ms F.L. Skitbra jobbat tjejer! STOLT STOLT STOLT!
Sen käkade Ms M.N på Bomb och vi åkte hem, pluggat idag och ska fortsätta med det efter det här inlägget. Btw lixom så garvade vi åt att PussyCatDolls blir FittkattDockorna på svenska, korkat namn eller vaddå? Haha!

En sak till: När jag och Ms E.L var på väg till Bibblan så såg vi att Folkpartiet höll tal och helvete på Europadagen... Och jag sa till Ms E.L " asså jag har alltid velat säga detta och det är att:" Så skrek jag: "FOLKPARTIET SUUUUGER!!!" Jag log och folk stirrade på mig men fan skit samma. Det var kul och ingen trodde ju att någon skulle våga säga något, men icke sa nicke! Sen när de stod och delade flygblad vid H&M så skulle de ge ett till mig men jag sa att "jag vill inte ha sån skit" och de gav ett till Ms E.L som gav det till mig och jag knycklade ihop det och kastade det efter Fp:arna. AAAh, That made my day.

Nej, nu ska jag gå ut och ta soporna med på en liten runda med destination: Soprummet. See ya, don't wanna be ya! Ciao!/ Hanna H.I Andersson

2 kommentarer:

Sofie sa...

Varför ser din blogg så konstig ut?

Anonym sa...

-Hanna , jag Hoppas du vet att jag Finns här för dig om det är nått och när ska du och ja ha vårt alltoch allo prat då en Lyssnar och en pratar ut sig känns som iom det behövs nu komemr du ihåg hos Mathilda vi gick värsta rudan bara för att prata ur Riktigt skönt var det efteråt..

Tack för Discot du med <2 älskar dig hanna

SERIÖST SKREK DU UT DET:D?