söndag 16 november 2008

Ostkaka.


Ostkaka är fett underskattat!

Alltså, gårdagen!
Det var så niiiice!
Jag och Sirius möttes på knudan, varpå vi pös iväg till Cörre. Vi väntade vid typ, ICA och så får Siri ett sms från fröken C som skriver "jag är utanför". Detta tyckte jag och Siri var ganska kul, men ja, vi fattade också att Cornelia stod utanför. Mycket lustigt.
Sen köpte vi groteskt mkt godis ("titta på mig": *nickar*), men det gillar vi. Sen tog jag o Siri en kundvagn och körde runder med den på väg till cörrö. Hemma hos Kvinnan så kollade vi på stekt sill, lurviga hundar (Siri= kvinnan som talar med hundar), poppade popcorn i en bränd "gryta" och kollade på film. Först var det "Monster House", sen "Be kind rewind" och slutligen "Shrek the third". Underbart! Jag kunde knappt andas så mkt jag skrattade åt "DAADAAAAA!".
Detta får vi göra igen, snart!
När jag och Siri skulle dra hem så slog det mig att jag nog inte skulle komma hem föräns vid tre, jag skulle varit hemma halv två.... Not so good, men iaf. Träffade fröken H på bussen och när hon gick av sa hon typ "Hej då snäckan, ha det bra", jag blev glad av det. Senare när två andra snubbar skulle av (som satt bredvid mig) så vinkade den ena till mig och sa: "hej då snäckan". Jag vinkade och skrattade, hade aldrig träffat människan innan. Det var ändå ganska rimligt.

Idag har jag inte gjort så värst mycket, gått ut lite med Annika, och kollat på film via en internet sida (säg inget till mina päron!) and we like it! Jag såg på "Enchanted" och "Cry-Baby"...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Jag mååååste få "V för Vendetta" i julklapp!
Jag MÅSTE köpa Doctor Who, box series three, den kostar ju bara 450;- nu!!!!! MEEEEEEEn jag har icke dessa pengar! Åh! Döda barn!
Nej, nu ska jag ta ut soporna på en dejt, see ya lads! (i morrn ska jag gå upp klockan sex..)

/ Hannush

Inga kommentarer: