torsdag 17 april 2008

My doorbell - The White Stripes


Sjuk idag.

Det är så nice att jag knappt har sovit en timme inatt på grund av att jag frös/svettades/hostade samtidigt som jag hade två täcken på mig och elementet på högsta. Min vanliga temp. när jag är frisk är 36,5. I morse var min temp. 38,7 och då känns det inte så nice längre.
Jag har väl anat att min förkylning skulle komma nu, ända sen i tisdags har jag haft ont i halsen. Idag fick jag resultatet, allt för att jag har haft min vårjacka på mig när det inte har varit rätt väder. Haha, det kostar att vara vårig.
Nu mår jag ju dock betydligt bättre än i morse, antagligen på grund av att jag har knarkat alvedon och halstabletter men också på grund av att jag har legat och svettats halva dagen i solen. Underbart!

Bredvid mig just nu ligger min mp3 och dagens Vänsterpress där rubriken lyder som följer: Kolla modet". En väldigt besynnerlig rubrik men en jävligt snygg bild i alla fall.

Jag ser vitsipporna härifrån, från mitt fönster. Inne i skogen som jag har varit i hundratals gånger och som jag ibland går genom på väg hem från min gulliga skola. Jag brukar alltid plocka vitsipporna när de kommer upp, sedan kommer liljekonvaljen i juni och då är det den som står på köksbordet och doftar sommar och en forne bästis' födelsedag. Bring back memories, the good and the bad.
Nej, nu är det nog dags för mig att ta ännu en alvedon och hoppas på en mildare känsla av slöhet.
Ciao/ Hanna H.I Andersson

1 kommentar:

Anonym sa...

krya på dig hanna! längtar till imrrn :d <3