torsdag 12 februari 2009

Balsal................................ i Wien....... I stadsparken.

Undrar vilket puckat barn det var som föreslog att UM och Blå Kamelen skulle ligga på typ 4:e våningen. Alltså, jag har ganska kass kondis, jag vet. MEN jag tror att vem som helst skulle flås-andats efter att ha runat upp dit, alla dessa jävla trappor!
Jag ångrade mig nästan när jag var på andra våningen, och jag LOVAR att fler personer har känt så och att en del faktiskt har haft "för mycket" tid att tänka på om de verkligen ska dit under tiden de flåsar i trapporna på väg upp till UM. Så ja, till den personen som inte hittade någon annan fyndig lokal vill jag bara säga: " Jävla pucko-barn, rumphåla med strössel."

Jag skulle gå igenom stadsparken idag, jag skrattade mig snarare igenom den. Alltså, kom igen Hbg! När jag "träder in" i parken möts jag av klassisk musik som VRÅLAR ut ur högtalarna i träden, förutom detta (som iofs är ganska random) hänger det stora "plastkulor" med lysande kristallkronor i, dessa hänger lite varstans i träden. Allt kändes ganska töntigt, om jag behövde säga det. När jag skrattat mig igenom parken hittar jag en informations lapp. Där det står att den klassiska musiken skall föra tankarna till en balsal i Wien.
.
.
.
EN BALSAL I WIEN!? Jag menar: wtf!?
Hade de verkligen tänkt igenom det här?
/ H

Inga kommentarer: